B-laget

Tap mot avdelingsvinner Hof

Det ble et noe ufortjent tap 3-1 mot avdelingsvinner, og nabo, Hof tirsdag kveld. Stig Halvorsen scoret Grues mål på straffe.

Tirsdag kveld møttes Grue 2 og Hof til dyst på Grue Stadion. De tilskuerne som prioriterte 5. divisjonsfotball denne kvelden fikk se et meget bra oppgjør divisjonen tatt i betraktning. Hof spilte med bra trykk i duellspillet, og viste at det ikke var tilfeldig at de allerede har vunnet avdelingen. Når de i tillegg var effektive foran mål (4 sjanser – 3 mål) så gikk våre gutter på en smell.

Ute på banen var det dog lite som tydet på at Grue 2 lå i bunnen, og Hof på toppen av tabellen. Unggutta sammen med de rutinerte gutta trillet ball rundt, og i mellom, tacklingsvillige Hoffere. Spesielt annen omgang var god gammeldags «envegskjøring». Tre stolpetreff, annulert mål, hands innenfor 16’meteren som dommeren ikke så, osv. MEN det er foran mål det avgjøres, og der var Hof MYE bedre enn oss.

Gratulerer Hof som suverene vinnere av 5. divisjon 2011!

Grue 2 – Hof 1-3 (1-2).
Mål Grue: Stig Halvorsen (straffe)

Laget: Einar Wiger – Karl Fredrik Aarstad, Rune Skasberg, Ola Hansen, Bjørn Emil Brattli – Thomas Luka, Daniel Kulblik, Lars Henrik Skulstad, Stig Halvorsen – Kai Myrvang, Marius Bakåsmoen
Spilte også: Jarle Johansen, Jon Wardeberg, Johnny Lysgård

Tabellen: http://fotball.speaker.no/FIKSfotballdataclient/ft.aspx?scr=table&ftid=126392