A-laget

Tett og jevnt mot Rena

Grue – Rena 2-1 (2-0)

8 kamper. 8 seire. 24 poeng. De tre poengene mot Rena måtte vi kjempe for!

Vi får håpe Lørdagens publikum kom tidsnok til kampen, for allerede etter 4 minutter ledet vi 2-0! Det var to strålende scoringer, det første etter et godt innlegg og en sikker avslutning fra Simen. Det andre målet var ennå bedre, der et godt angrep blir rullet opp på høyresiden. Marius slår innlegget ut på ca 16 meter, og der kommer Nils fri og styrer ballen ned i hjørnet! Mildt sagt en god start på kampen!

I en kamp der vi gjør en del forandringer på laget var det veldig gledelig å se at vi er så klare fra start! Backene for dagen Kristian og Vebjørn må nevnes! Vebjørn debuterer fra start i A-lagssammenheng, og Kristian starter på en for han meget uvant høyreback. Begge spiller solid og godt! Med skade på Per Oskar, Espen ute med ryggproblemer og Harald borte på skoletur i tillegg til at både Johan og Dagfinn var utilgjengelige ble laget ganske annerledes enn i de siste kampene, men vi viser igjen at troppen vår er jevn og god!

Den gode starten er nevnt, og Rena så virkelig ut som et slaktoffer i åpningen, men kampen jevnet seg ut ganske fort. Om det var vi som var gode eller Rena som var dårlige i starten skal være usagt, men Rena var absolutt ikke noen dårlig motstander utover i kampen. Rytmen, tempoet og vår pasningskvalitet var ikke på topp i dag, spesielt i 2.omgang, men vi føler likevel at seieren er fullt fortjent. Det skal nevnes at vi burde “drept” kampen etter en halvtimes tid, da Marius får god tid på 10 meter, men ballen strøk dessverre på feil side av stolpen. Målscorer Simen hadde også en bra mulighet til å sette sitt andre, men det ble med de 2 scoringene i åpningsminuttene denne gangen.

På en dag der vi føler at vi ikke er helt oppe på 100% er det derfor veldig gledelig å se at vi i dag heller nesten ikke slipper til målsjanser. Rena’s scoring kommer etter en godt utført corner i det 87.minutt, men det ble aldri nevneverdig fare for at seieren skulle ryke etter reduseringen heller! Defensivt er vi trygge og gode, og stopperne Leo og Bjørnar står frem som to av våre aller beste i dag. Bjørnar fikk for øvrig prisen som dagens Grue-gutt også!

Nå trenger vi en god treningsuke, og få stablet folk på beina igjen. Til helgen er det ingen seriekamp, men derimot SHOWKAMP på stadion Lørdag kl 16. Møt opp!!

Mandag 25.06 er neste mulighet for å plukke poeng, da på bortebane mot Flisa 2. Det er ikke lange turen dit, så vi håper å se flest mulig Gruesupportere på Flisa neste mandag.

Anders

Kristian – Leo – Bjørnar – Vebjørn

Øyvind – Marius – Lars Erik – Nils – Simen

John Harald

Mål : Simen, Nils

Ingen kort

Ingen bytter

NB : I referatet fra Hamar-kampen viser toppscorerlista at Bjørnar har 2 scoringer, og Simen 0. Det var feil, da de nevnte to hadde en scoring hver. Etter målet i Rena-kampen er dessuten Simen oppe i 2 mål i år!

Reklamer