Nyheter

Grue Tine Fotballsko le ferdig for i år.. .

Årets fotballskole er historie, og hele 81 unger har deltatt fra mandag til onsdag – fra kl. 09:00 til 16:00 hver dag! Fjorårets antall på 57 barn ble overgått, noe vi ser på som et kompliment til den jobben som blir gjort disse dagene!

Instruktørene har veiledet i stor stil, mens damene på kjøkkenet har servert god lunsj og mellommåltid hver dag. At maten og frukten smakte godt er det liten tvil om. Hele 33 kg frukt gikk med til mellommåltid på mandag(!).

Like viktig som fotballen har den sosiale biten vært. Små og store fotballspillere har holdt sammen, og garantert gitt hverandre gode minner fra disse juni-dagene!

Takk til damene (Marianne Vangerud, Mette Marit Tomterstad og Anita T. Lie) på kjøkkenet for suveren servering, og selvsagt takk til instruktørene på A-, og JR-lag – og ikke minst Michael Holter som på eget initiativ setter av tre dager av sin egen ferie for bygdas fotballunger! En spesiell takk til Geir Nymoen og Bjørnar Melsås som sammen med undertegnede har hatt et overordnet ansvar for planleggingen av dagene!

Til slutt en stor takk til samarbeidspartnere og sponsorer av Grue Tine Fotballskole!

Rune Skasberg, ansvarlig Grue Tine Fotballskole 2012

Reklamer