A-laget / Nyheter

Lagseier!!

Grue – Raufoss 2 3-1 (1-0)

Sankthansaften fikk vi besøk av rekruttlaget til Raufoss 2, og det var et godt lag de mønstret. Tabellmessig så ikke motstanden ut til å være all verden, men med flere spillere fra 2.divisjonslaget tilgjengelige ble dette en tett, jevn og tøff kamp.

Kampen startet veldig bra for vår del. En til dels dårlig oppvarming gjorde seg ikke gjeldende, og vi tok tak i kampen fra start. De første 25 minuttene handlet mye om oss, men gutta fra Raufoss tok over banespillet mer utover omgangen. Det som ble skapt av målsjanser var det riktignok vi som sto for. Per Oskar Berntsen var nære på etter noe så sjeldent som en stupheading, og Ola Erling Korbøl kunne sendt oss i føringen etter en halvvolley fra skrått hold tidlig i kampen.

Like før pause, i en fase av kampen der vi var presset litt bakover, kommer vi oss fremover langs venstresiden. Til slutt får Ferdaws ballen innenfor 16-meteren. Han utfordrer backen sin og blir sakset ned i feltet. Dommeren var ikke i tvil, og pekte på straffemerket. Joakim Ruud Lia har vist seg som sikkerheten selv fra 11-metersmerket, så også denne gang, og vi kunne gå til pause med en behagelig 1-0 ledelse.

Joakim Ruud Lia setter inn 1 - 0 på straffe.

Joakim Ruud Lia setter inn 1 – 0 på straffe.

2. omgang blir også en jevn affære, men vi får justert oss inn defensivt slik at vi ikke blir så baktunge som på slutten av førsteomgang. Vi har god kontroll, selv om Raufoss nok har mer ball enn oss. Allerede 7 minutter ut i omgangen øker vi ledelsen til 2-0. Vi får godt betalt for høyt press, og det er lagets eldstemann (Fremming) som får æren av å sette ballen i nettet. Etter scoringen er det en massiv laginnsats som legges til grunn, og vi holder hele veien Raufoss på armlengdes avstand. Den bakre fireren og Anders var meget gode i dag, og ryddet opp i det som kom. På midtbanen ble det løpt mye og jobbet hardt slik at vi ikke ble for baktunge, og den offensive trioen i Aasum, Hewad og Berntsen var flinke til å ta vare på ballen da vi kom oss høyere i banen.

3 minutter på overtid punkteres kampen, da Ola Erling går på et godt gjennombruddsløp. Innlegget er perfekt, og Simen Aasum bredsider inn kveldens siste Grue-scoring. Dessverre feirer vi 3-0 målet for lenge, og Raufoss går rett i angrep og reduserer til 1-3. Det var veldig synd for Anders og forsvarsrekka, for de hadde fortjent å holde nullen i dag. Samtidig er det et bra bilde på hvor viktig det er å være fokusert hele tiden – glipper det i konsentrasjonen så blir vi straffet!

Tøffe dueller i feltet

Tøffe dueller i feltet

Mot et bra Raufoss-lag er vi veldig fornøyde med gjennomføringen av denne kampen. Hele laget står frem og legger ned mange meter for å sikre denne seieren. Ola Erling Korbøl var drivende god i hele kampen, og ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Kristoffer Sværk kan også nevnes, som også gjorde en kanonmatch. Det var 2 nevnt, men definitivt ingen glemt i dag. Det er Laget som står bak denne seieren, og etter 2 uavgjorte på rappen var det veldig deilig å innkassere en ny 3-poenger på stadion.

Siden forrige mandag har vi gjennomført 4 kamper, inklusiv showkamp, så nå skal vi bruke denne uken til å trene godt og bygge overskudd til helgens lokaloppgjør. Lørdag 28.06 klokken 16.00 får vi besøk av Sander, og det gleder vi oss veldig til. Vi slo Sander i cupen tidligere i år, og vi satser selvfølgelig på å sende Sander-gutta tomhendte hjem denne gangen også.

Håper så mange som mulig tar turen på Stadion for å bevitne et spennende lokaloppgjør.

Laget

Anders

Sværk – Herman – David – Lia

Aasum – Ola – Edvin – Fremming – Ferdaws

Per Oskar

Mål : Lia(42), Fremming (52), Aasum (90+3)

Gule kort : Ferdaws, Per Oskar

Bytter : Hansi for Edvin (32), Charles for Per Oskar (81)

 

#18# Fremming