A-laget / Nyheter

Tap i lokaloppgjøret mot Sander

Grue – Sander 0-1 (0-1)

Lokaloppgjør er stort sett alltid morsomme. Rammen er litt spesiell, mange av lagenes spillere kjenner hverandre og dette er kampene som er litt ekstra vonde å tape. Det vil likevel være en sterk overdrivelse å kalle dagens kamp for morsom, for noen god fotballkamp var det ikke fra noen av lagene.

Dårlig kamp i dårlig vær på Grue stadion

Dårlig kamp i dårlig vær på Grue stadion

Vi fikk riktignok en ganske god start på kampen, og det er vi som styrer den første halvdelen av første omgang. Vi får godt med plass i mellomrommet, og vi har får satt opp kantspillerne Ferdaws og Charles ganske ofte. Dessverre manglet vi litt trøkk i beina i dag, så ettertrykket og bevegelsene i boksen var av det tamme slaget.

Den største sjansen i første omgang kom etter et godt innlegg fra Ola Erling Korbøl, men Sanders gode sisteskanse Petter Rønningen gjorde en bra redning på skuddet fra 10 meters hold. Samme Rønningen avverget et par andre forsøk fra vår side også, men å kalle sjansene for store vil være å overdrive.

Det var tett, jevnt og tøft mellom lagene hele kampen. Temperaturen var tidvis høy, og det var vanskelig å vite hvilken linje dommeren la seg på. Sander jobbet hardt og det var tydelig at de kom til Kirkenær for å vise seg fra en bedre side enn sist gang de var på besøk og tapte kvalifiseringen til cupen. Det var langt fra noen sjansefest, og de få sjansene som var ble skapt av oss.

Sander hadde faktisk ikke ett eneste skudd på mål i hele kampen. Det var vår kaptein og stopperkjempe Herman Odden som ble kampens eneste målscorer, dessverre for oss ble målet scoret i eget mål. Målet var av den vakre sorten, som en mager kopi av Zlatans skorpionscoringer, men det finner vi ikke mye trøst i.

Den andre omgangen ble en tam forestilling fra vår side. Vi visste godt hva som manglet, og det var frekvens, guts og sprut i beina. Dessverre var dette en tung dag for oss, og vi klarte aldri å mobilisere krefter nok til å ta tak i det. Vi forsøkte med friske bein i form av Sivert og PK inn ganske tidlig i 2.omgang, men det ville seg rett og slett ikke. Det er ikke lett å sette fingeren på årsaken til at vi ikke kom i gang i dag, men dette var vår 5.fotballkamp på 12 dager, og tror vi skal anerkjenne at vi måtte lide for det i dag.

Vi er på tross av en tung dag likevel det laget som får til mest, og det ville ikke vært ufortjent om vi hadde fått med oss ett poeng i dag. Det greide vi dessverre ikke. Sander jobbet hardt og duellerte godt, så vi kan ikke annet enn å gratulere Odølingene med det vi mener var en litt heldig seier.

Nå trenger vi sårt å få fraværende spillere tilbake i trening. Det var mange forfall i dag på grunn av sykdom, skader og jobb. Det har vi dessverre slitt med denne uken, og det er derfor ekstra bittert at vi tapte denne kampen. Forberedelser er en nøkkel for å prestere godt, og denne uken har vi ikke klart å forberede oss godt nok.

David Molnberg ble kåret til dagens Grue-gutt, og det var en vurdering undertegnede er enig i.

Nå er det 2 uker til neste kamp, og den spilles den 12.juli på bortebane mot Gran. Etter det er det noen uker med ferie. Vi skal gi gutta noen dager fri, før vi trener godt inn mot vårsesongens siste kamp.

Laget

Anders

Sværk – Herman – David – Lia

Charles – Ola – Edvin – Lars Erik – Ferdaws

Per Oskar

Bytter : PK for Per Oskar, Sivert for Charles

 

#18# Fremming