A-laget / Nyheter

Grue med ny A-lagstrener

Grue har ansatt ny hovedtrener for A-laget for sesongen 2017 og valget falt på Arnfinn Midtsundstad. Midtsundstad får med seg Magne Egil Rendalen som keepertrener og det jobbes med å få på plass en assistenttrener. «Vi skal fortsette å satse hardt ,» forteller Lars Erik Bratli fra sportslig utvalg.

Fra før årets sesong var slutt til nå har sportslig utvalg jobbet mye med å få på plass et opplegg for 2017, og Bratli sier at det er enighet i klubben om fortsatt satsing.

«Vi skal satse for å komme tilbake til den posisjonen som vi var i for et par år siden. I den prosessen har vi sett etter trenerkandidater og vi har landet på en som vi mener vil tilføre gruppa veldig mye.»

Grues nye A-lagstrener, Arnfinn Midtsundstad, kommer fra Flisa og har tidligere trent både Flisas juniorlag og rekruttlag i tillegg til aldersbestemte lag. Men nå bytter han altså ut den blå drakten med den grønne for å lede Grue i 4. divisjon i 2017.

Arnfinn Midtsundstad (hovedtrener), Lars Erik Bratli (sportslig utvalg) og Magne Egil Rendalen (keepertrener),

Arnfinn Midtsundstad (hovedtrener), Lars Erik Bratli (fra sportslig utvalg) og Magne Egil Rendalen (keepertrener).

«Min motivasjon for å takke ja til dette her, er rett og slett tanken om å bygge opp noe nytt. Tanken om å bygge en kultur med en positiv ånd.»

Midtsundstad, som har sett sin sønn Eirik spille for Grues A-lag i år, forteller at han har fulgt utallige treninger og nesten alle Grues kamper fra sidelinjen i 2016. Og at han således som observatør har god bakgrunnskunnskap om hvordan spillergruppa fungerer.

«Det er mulig å få til noe med det mannskapet som Grue har hatt i år, med et tilskudd av representanter som kanskje har noen flere år på baken, som har en viss kvalitet og som ønsker å bidra på en positiv måte. Med de på plass tror jeg at det kan bli kjempebra.»

I tillegg til at trenerapparatet rundt A-laget nå tar form, jobbes det også med å få på plass trenerteamet til juniorlaget. Tanken er at det neste år skal være tette bånd mellom juniorgruppa og A-lagsgruppa.

Reklamer